Nyt fra RadstedMarathon

 

Let´s Go Medieval!

I samarbejde med Middelaldercentret i Sundby, byder Radsted Marathon velkommen til en løbende tidsrejse tilbage til en mere barsk del af vores nære historie.


Fredag D. 21 Oktober 2016 kl. 0900 stopper vi tiden og rejser til det herrens år 1405. På Middelalderbyen Sundkøbings turnerings plads vil byens borgmester byde deltagerne til dette første Middelalder marathon,velkommen og orientere om rutens forhold. Herefter bliver løbet bogstaveligt talt skudt i gang af datidens skrækindjagende krigsmaskiner, og efterfølgende kan deltagerne forvente sig en smuk rute, som bla går igennem Sundkøbing, og langs kysten med kig til Nykøbing Falster. 

Efter endt løbetur vil der være medaljer, samt diplom at hente, og hurtigste løbere på begge distancer vil blive hædret med ridderturnering og gave overrækkelse af attråværdige skønjomfruer i bedste og festlig middelalder stil.

Ved tilmelding giver Middelaldercentret foruden en unik gave til dagens hurtigste løbere(Hurtigste Marathon og Halv Marathon), 2 fribilletter til alle løberne, således at frænder eller familie kan få mulighed for at dele denne unikke oplevelse det er at rejse tilbage i tiden og ligeledes heppe med fra sidelinjen.

!

Pris:125 kr.

 

det er meget vigtigt at informere distance og fulde navn ved tilmelding samt hvor mange man betalende gæster man medbringer (dvs alle over de to man får fri billetter til)